Guild Czech World official Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum guildy CzechWorld

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Poeet p?íspivku : 60
Registration date : 17. 07. 07

Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! Empty
PříspěvekPředmět: Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!   Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! EmptySat Jan 05, 2008 7:25 pm

tuz stalo se osudneho dne stedrovecerbiho kdyz sem se po stedrovecerni veceri vracel domu stala se divna vec zjistil sem po zapnuti pocitace ze mi tu neco smrdiiiiii .
vim ze si reknete ze u me to je normalne ale tohle zavanelo fakt hodne.
najednou mi zniceho nic pocitac nejel tak sem to rozmontoval a zjistil sem co to smrdelo.
NO SAMOZREJME SEM TO BYL JAAAA!!! bo v pocitaci nic spaleneho nebylo.
po privolani experta .kamose co tomu rozumi asi tak jako ja sme dospeli zaveri ze mi ten skurvenej jezisek skratoval dratky co dou od zdroje do zaklatky a tak mi obe odeslo jinak receno SEM V HAJZLU a v servisu musi byt ja naschval INVENTURA a tak budu mit kompa nejdriv v patek a sere me to totalne bo sem se tesil jak budu cele vanoce expit az udelam 50 a tam si dam mensi farmicku a dopadlo to tak ze sem v prdeli bo sem udelal hovno.
jedna veticka na zaver DEKUJI TI JEZISKU ZES MI POSRAL VANOCE!!! AZ TE CHYTNU SI TE PODAM!!!!
mejte se vas smradlavy JEDU DAAAL
Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

Poeet p?íspivku : 111

PříspěvekPředmět: Re: Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!   Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! EmptySun Jan 06, 2008 12:49 am

WoOoW .... tomu se říkaj vanoce Very Happy ... počkat ... v patrek jako až 11.1.2008 ?? ... lol ... No tak hodně štěstí ... a hlavně at to pak nastartuješ co nejdřiv Wink
Návrat nahoru Goto down
dogig
Uniqueen Hunter
dogig

Poeet p?íspivku : 63
Registration date : 18. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!   Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! EmptySun Jan 06, 2008 12:33 pm

To je hajzl ten jezisek Very Happy
Návrat nahoru Goto down
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Poeet p?íspivku : 60

PříspěvekPředmět: Re: Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!   Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! EmptyMon Jan 07, 2008 6:02 pm

njn to vis bobiku ja rek NEJDRIV v patek pockat.... hm..... mozna sem to nerek mno tak to rikam ted tak si to beze me tam uzijte dokud tam nejsem yatim PA.
Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

Poeet p?íspivku : 111

PříspěvekPředmět: Re: Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!   Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! EmptyWed Jan 23, 2008 10:43 am

hmm tak sme si bez tebe dost užili Very Happy .... ale už ses vrátil tak už máme smulu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!   Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!! Empty

Návrat nahoru Goto down

Byl u me pravej jezisek!!! neverite???? verte!!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guild Czech World official Forum :: Guilda CzechWorlds :: Nepritomnost-
Přejdi na: