Guild Czech World official Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum guildy CzechWorld

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

hehe

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

Poeet p?íspivku : 111
Registration date : 17. 07. 07

hehe Empty
PříspěvekPředmět: hehe   hehe EmptyWed Jan 02, 2008 3:17 pm

No tak povšimnul sem si že někdo to tu posmazal .... ale třeba když už tak proč neodemknete ten článek co tam napsal Jedu?? ... a když se mažou články .. tak proč nesmáznout .. to pro ty guildy Federal a bohemii?? .... to tu je jaksi zbytečně Very Happy ... ale nic proti ... jestli se někdo chcete zeptat proč to neudelám sám ,tak je to protože že to radši žeknu s tim že to udelá nekdo kdo to umí (neposere to) ... ale když bych se do toho pustli sám tak radši ani nepřemejšlim nad tim co by se mohlo stát Very Happy Very Happy ... to asi tak vše Very Happy:D
Návrat nahoru Goto down
dogig
Uniqueen Hunter
dogig

Poeet p?íspivku : 63
Registration date : 18. 07. 07

hehe Empty
PříspěvekPředmět: Re: hehe   hehe EmptyThu Jan 03, 2008 11:33 pm

Tak jsem to vsechno promazal Very Happy jako docela fuska to byla Very Happy ty zajimave veci jsem presunul jinam...a myslim ze je to ted prehlednejsi
Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

Poeet p?íspivku : 111
Registration date : 17. 07. 07

hehe Empty
PříspěvekPředmět: Re: hehe   hehe EmptyFri Jan 04, 2008 6:26 pm

Wow ... já čumim Very Happy ... Tohle je fakt vo hodně lepší Wink ... Dogi máš u mě veeelkyy plus Very Happy (ještě nvm k čemu je to plus dobrý ,ale časem se uvidí Very Happy ) ... další připomínky na forko nemám Smile ... ted je to bezva Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

hehe Empty
PříspěvekPředmět: Re: hehe   hehe Empty

Návrat nahoru Goto down

hehe
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guild Czech World official Forum :: Guilda CzechWorlds :: Žádosti o přijetí do guildovní sekce-
Přejdi na: