Poeet p?íspivku : 111 Age : 34 Location : Litvínov Registration date : 17. 07. 07
Předmět: hehe Wed Jan 02, 2008 3:17 pm
No tak povšimnul sem si že někdo to tu posmazal .... ale třeba když už tak proč neodemknete ten článek co tam napsal Jedu?? ... a když se mažou články .. tak proč nesmáznout .. to pro ty guildy Federal a bohemii?? .... to tu je jaksi zbytečně ... ale nic proti ... jestli se někdo chcete zeptat proč to neudelám sám ,tak je to protože že to radši žeknu s tim že to udelá nekdo kdo to umí (neposere to) ... ale když bych se do toho pustli sám tak radši ani nepřemejšlim nad tim co by se mohlo stát ... to asi tak vše :D
dogig Uniqueen Hunter
Poeet p?íspivku : 63 Age : 37 Location : Ostrava Registration date : 18. 07. 07
Předmět: Re: hehe Thu Jan 03, 2008 11:33 pm
Tak jsem to vsechno promazal jako docela fuska to byla ty zajimave veci jsem presunul jinam...a myslim ze je to ted prehlednejsi
Soji_Cz Guild Master
Poeet p?íspivku : 111 Age : 34 Location : Litvínov Registration date : 17. 07. 07
Předmět: Re: hehe Fri Jan 04, 2008 6:26 pm
Wow ... já čumim ... Tohle je fakt vo hodně lepší ... Dogi máš u mě veeelkyy plus (ještě nvm k čemu je to plus dobrý ,ale časem se uvidí ) ... další připomínky na forko nemám ... ted je to bezva