Guild Czech World official Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum guildy CzechWorld

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Unique kill :D

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

Poeet p?íspivku : 111
Registration date : 17. 07. 07

Unique kill :D Empty
PříspěvekPředmět: Unique kill :D   Unique kill :D EmptyWed Oct 17, 2007 10:19 am

si chvilku počkej a já sem dám to co sem zabil .... ale budu si na to muset vzpomenout doma a ne ve škole jako ted Laughing .... kdyžtak mi to prosím připomente Very Happy:D .... a ještě jeden problém ... jak se vkládaj obrázky?????? lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
tieu...
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptySun Oct 21, 2007 8:59 pm

omg...
nic vic Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptySun Oct 21, 2007 10:24 pm

Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptySun Oct 21, 2007 10:26 pm

Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptySun Oct 21, 2007 10:28 pm

hahahahahahahahahahahahaha lol! lol! lol! lol! lol! lol! povedlo se Very Happy:D:D ..... teda snad vám to pude Laughing když ne tak potřebuju helfnout jak na to .... ale neměl by bejt problém ... nějak sem to tam hodil .... popravdě doted nvm jak se mi to povedlo a jak sem se k tomu dostal lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
SharPp_SvK

SharPp_SvK

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 21. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptyMon Oct 22, 2007 5:24 pm

nj tak CG CG:alien:
Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptyWed Oct 24, 2007 9:29 am

Diky Dik Very Happy ..... no a doufám že nebudu sám kdo to sem bude přidávat Very Happy .... doufám že se tu vobjeví něco i od vás Very Happy .... tak přeju hodně štěstí Wink
Návrat nahoru Goto down
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Poeet p?íspivku : 60

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptyWed Oct 24, 2007 3:25 pm

ja bych ti tu hodil jak sem podnikal v 39 lvlu najezd na isy dokonce sem ji nasel nez chcipla ale von me jebnul devil yeti po palici a stih sem si udelat jen jeden screen a jak sem nedavno preinstaloval silka von mi zmizel beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Návrat nahoru Goto down
dogig
Uniqueen Hunter
dogig

Poeet p?íspivku : 63
Registration date : 18. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptyTue Oct 30, 2007 1:39 pm

ja bych tu hodil jak jsem killnul tg ale mam ho doma v kompu takze musim pockat na ten net no...
Návrat nahoru Goto down
Ghost

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 24. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptySat Jan 05, 2008 11:56 pm

Tak tady máte i obrázek ode mě, dal sem Uriho jako lvl 51 a musím říct, že ke konci to bylo docela o hubu, ale vyšlo to Very Happy

http://img162.imageshack.us/my.php?image=sro2008010415353781og2.jpg
Návrat nahoru Goto down
Soji_Cz
Guild Master
Soji_Cz

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D EmptySun Jan 06, 2008 12:29 pm

No tak to gt Wink .... a koukám že na konci si fakt mel už namále Very Happy... když bych já udelal screen v tu dobu co ty tak bych lehnul Very Happy .... protože by se mi to seklo a probral bych se až když bych ležel na zemi Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Unique kill :D   Unique kill :D Empty

Návrat nahoru Goto down

Unique kill :D
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Unique xD

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guild Czech World official Forum :: Forum :: Videa ze hry a Screeny-