Guild Czech World official Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum guildy CzechWorld

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Konec-HACK

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
tieulongnu
Admin
tieulongnu

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 17. 07. 07

Konec-HACK Empty
PříspěvekPředmět: Konec-HACK   Konec-HACK EmptyTue Apr 14, 2009 4:25 pm

Moc se všem omlouvám, těsně předtím, než jsem se chtěl vrátit mě hackli. Dneska jsem se logl jako vždy. Koukám, jsem komplet hacklý. Věci co mám na sobě mi sice nechal, ale to je na nic, protože mám PK 14level/15 možných.

Navíc mi všechny SPčka co jsem měl nafarmený (pár K to bylo...) dal do blbostí, takže char je taky našrot, mazání bude trvat.

Vzal mi komplet cely storage s věcma, takže nemam uplne nic, krome veci co mam na sobě(sosky a + mi vzal samo). Navic si to pekne vychutnal, protoze sem mel BEZICI PREMIUM. Planoval jsem level 64 dodělat a měl jsem k tomu blízko (62lvl a cca. 20%)

Teď nevím jak dál a vážně, kdybych hrál dál, bez pomocí se neobejdu, pokud by někdo mohl pomoct, velice moc děkuju.

Dneska odejdu ze stávající, poté co vše vylíčím stávajícímu Mastrovi, byly jsme přátelé a aspoň bych mu mohl předat pár slov o mojí situaci.

Byla jste fakt fajn parta (Soji, Jedu, Pata, Maja, Nortik, Adinka, bolek, dogig...)

Tieu.
Návrat nahoru Goto down
https://czechworlds.forumczech.com
dogig
Uniqueen Hunter
dogig

Poeet p?íspivku : 63
Registration date : 18. 07. 07

Konec-HACK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec-HACK   Konec-HACK EmptySat Apr 25, 2009 8:23 pm

no... mozna bych ti mohl nejak financne pomoct... jestli se nekdy lognu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
tieulongnu
Admin
tieulongnu

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 17. 07. 07

Konec-HACK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec-HACK   Konec-HACK EmptyMon Apr 27, 2009 6:52 pm

no jáse rozhodl, že si dám na čas šlofíka. Někdy se zas objevím a pokusím se to dát do kupy, i když to bude sakra dlouho trvat... někdy myslím tak za půl roku či 1-2?
Návrat nahoru Goto down
https://czechworlds.forumczech.com
Sponsored content

Konec-HACK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec-HACK   Konec-HACK Empty

Návrat nahoru Goto down

Konec-HACK
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guild Czech World official Forum :: Forum :: Novinky-
Přejdi na: