A este kazdych 10 lvlov do lv 60 je nejaka odmen (pilulky na def, atak, ticket na 20% exp helper...) a ak by ste posraly skilly a staty raz za hru mozete dat reset (ak chcete znova len za real money
).
Popisem vam este nieco o classoch (je ta udrzba tak sa nudim
)
Bagi Warior-
jediny class, ktory nepotrebuje davat vela bodov do hp, asi najvacsi tank v hre, pomaly, od lv 90 ale celkom owni dovtedy je to shit
Azure Knight (AK)-
dalsi tank, moze mat sekeru, mec, kladivo (vsetko 2h alebo dual alebo mec a zbran), tiez nepotrebuje vela bodov do hp, s+s ma najvyssiu obranu v hre a v pvp dava vsetkych okrem segnale
Segnale (ja)-
healer, buffer, debuffer (jediny ma pt buffy a healy-su pekelne silne, jedennheal vylieci celu pt), pravdaze ma res, od lv 70 velice silny, na pvp da s+s ako jediny lebo s+s ma niky dmg a preto sa stiha liecit
Vicious Summoner-
moze mat 2 mece alebo staff, moze si vyvolat zvieratko
(velmi dobre v aoe partach-viac mobov moze nalakat), na vysokom lvli ale sux, do lv 90 najsilnejsi
Segita Hunter-
bow/xbow/dager, do lv 70 je naj ist dagger (najvyssi dmg v hre), potom bow na pve a xbow na pvp, ma dost aoe skillov a je to jeden z najvacsich dmg dealerov
Incar Magician-
mag, dmg dealer skoro vsetky skilly aoe, na vyssom lvli zacina stracat na sile v pvp
Najlepsie je za vsetky classy ist staty na zbran a vsetko ostatne narvat do hp, akurat u huntera s dagrom a segnalky je oblubene dat si zbran na lv 12 a vsetko dat do hp