Guild Czech World official Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum guildy CzechWorld

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

EU Dekaron

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Patejl

Patejl

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 16. 10. 07

EU Dekaron Empty
PříspěvekPředmět: EU Dekaron   EU Dekaron EmptySat Jul 26, 2008 12:01 pm

No takto. Viete preco nehram silk?
Lebo hravam Dekaron (EU verzia 2moon-brutalne mmorpg). Oproti silku to ma par vyhod trebars rychlejsie expenie ale zas je maximalny lv 150. Hram to asi tak dlho ako silk a som lv 86. Nie su tam ziadne farmy (iba ak na peniaze). Je zatial otvoreny jeden server, na ktorom su dva podservery (na kazdy sa mozete s tou istou postavou lognut, jediny rozdiel je ze vidite len tych ludi co su na tom podservere ale s ludmi v gilde mozete komunikovat aj ked ste na inych podserveroch). Raz za cas byvaju eventy typu jeden den 2x exp a tak. Je tam plno cechov slovakaov a poliakov. Ceske guildy su 2 plne a k tomu este zo 30 cechov je rozlezenych po inych guildach (ja som v 2nations, a patrim medzi vedenie guildy takze ak potrebujete guildu neni problem Very Happy ). Dalsie veci co su ine ako v silku: login na prvi raz, ziadny boti (akurat na vyssom lvli par hackerov ale tych bannuju a dost ucinne-ak ho vidite mozete poslat screen a zabanuju ho), velmi vyhodne pt expenie ked vo full pt (6 ludi) dostavate za moba 1/3 exp, o 4tej, 6tej, 8mej, 10tej vecer byva Dead Front (taka vec kde zo vsetkych prihlasenych pt vyberie 4 a ziskava sa tam brutalne vela expov-za 30 minut mozno tolko co normalne davam 2-3 hodiny). Pre viac onformacii mi napiste na qip-354631808 poradim ohladom classu a statov

Download-http://www.gametribe.com/ tam kliknite na dekaron a vyhodi vam stranku kde mate registraciu a download (http://www.gametribe.com/gt/dekaron.do) dnes robia udrzbu takze je cely server down Crying or Very sad

A btw hra to aj rex, baron (genera_sk) a nejaky dalsi zo silku (Lalinka, Redmann/Franc, Kakao/Makao...) Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Patejl

Patejl

EU Dekaron Empty
PříspěvekPředmět: Re: EU Dekaron   EU Dekaron EmptySat Jul 26, 2008 12:13 pm

A este tu mate nejake moje screeny Very Happy
http://www.xfire.com/screenshots/patejl01/
A tu mate video z toho dead frontu Very Happy Very Happy Very Happy Smile Laughing Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=f1YI5hkVsMQ

A este jedna vec pvp je tam formou duelov a za vyhraty duel ziskavate pvp body a pk mozete hocikoho hocikedy (ak ste v meste nie) a mate za to pk body a budu vas chvilu moct zabijat ale za smrt nic nestratite akurat vas to portne na respawn point Very Happy , a ksovanie je dost obmedzene, lebo kazdy hrac moze mat na sebe naraz 3 moby a ak ich atakuje tak 3 moby s tych ktore atakuje sa oznacia ako jeho a to trva tak minutu, cize ak za tu minutu niekto zabije toho moba tak expy idu tomu co ho ma oznaceneho Very Happy (pravdaze ak medzi tym napdane dalsich, tie prve sa odznacia) Very Happy . A cela hra je o aoe bojovani (area of efect), teda ze s partou prebehnete cez pol mpy nalakate 30 mobov a potom plosnymy skillmi zabijete vsetko Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
https://www.youtube.com/watch?v=8Rzzne7Nlog tak napriklad prave teraz expim ja Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Patejl

Patejl

EU Dekaron Empty
PříspěvekPředmět: Re: EU Dekaron   EU Dekaron EmptySat Jul 26, 2008 12:32 pm

A este kazdych 10 lvlov do lv 60 je nejaka odmen (pilulky na def, atak, ticket na 20% exp helper...) a ak by ste posraly skilly a staty raz za hru mozete dat reset (ak chcete znova len za real money Cool ).

Popisem vam este nieco o classoch (je ta udrzba tak sa nudim Very Happy )
Bagi Warior-
jediny class, ktory nepotrebuje davat vela bodov do hp, asi najvacsi tank v hre, pomaly, od lv 90 ale celkom owni dovtedy je to shit
Azure Knight (AK)-
dalsi tank, moze mat sekeru, mec, kladivo (vsetko 2h alebo dual alebo mec a zbran), tiez nepotrebuje vela bodov do hp, s+s ma najvyssiu obranu v hre a v pvp dava vsetkych okrem segnale Very Happy
Segnale (ja)-
healer, buffer, debuffer (jediny ma pt buffy a healy-su pekelne silne, jedennheal vylieci celu pt), pravdaze ma res, od lv 70 velice silny, na pvp da s+s ako jediny lebo s+s ma niky dmg a preto sa stiha liecit Very Happy
Vicious Summoner-
moze mat 2 mece alebo staff, moze si vyvolat zvieratko Very Happy (velmi dobre v aoe partach-viac mobov moze nalakat), na vysokom lvli ale sux, do lv 90 najsilnejsi
Segita Hunter-
bow/xbow/dager, do lv 70 je naj ist dagger (najvyssi dmg v hre), potom bow na pve a xbow na pvp, ma dost aoe skillov a je to jeden z najvacsich dmg dealerov
Incar Magician-
mag, dmg dealer skoro vsetky skilly aoe, na vyssom lvli zacina stracat na sile v pvp

Najlepsie je za vsetky classy ist staty na zbran a vsetko ostatne narvat do hp, akurat u huntera s dagrom a segnalky je oblubene dat si zbran na lv 12 a vsetko dat do hp
Návrat nahoru Goto down
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Poeet p?íspivku : 60
Registration date : 17. 07. 07

EU Dekaron Empty
PříspěvekPředmět: Re: EU Dekaron   EU Dekaron EmptySun Oct 26, 2008 12:42 am

podle toho videa se da soudit jedno... vovko v druhem podani... se ti nedivim ze se expi mega rychle jak se rozbehns za tebou 100 mobu das jeden naky spell a sici dead... N/C
nechcu kritizovat tuhle hru bo sem to nehral ale podle toho co sem videl ani hrat nehodlam..
BTW je v te hre i jina zabava krome toho ze donekonecna expis??
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

EU Dekaron Empty
PříspěvekPředmět: Re: EU Dekaron   EU Dekaron Empty

Návrat nahoru Goto down

EU Dekaron
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guild Czech World official Forum :: Zábava anebo když je nuda-
Přejdi na: