| Tieu- pauza | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
tieulongnu Admin
Poeet p?íspivku : 91 Age : 31 Location : Cheb Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Tieu- pauza Fri Jul 11, 2008 1:47 pm | |
| Čuste lidi, asi jistě jste si všimli mé neaktivity v isro... Dal jsem si na pár měsíců pauzu, hraju zatím Ecsro I kdybych nehrál tak jedu do Vietnamu na pár týdnů(4), takže bych tu s váma stejně nemohl být. Snad se beze mě bude Guildě dál dobře dařit a nebude se po mě vám tam stýskat Co se týče úplného Odchodu ze zeusu, tak to pochybuju ECSRO považuju jako krátkou pauzičku Tieu | |
|
| |
tieulongnu Admin
| Předmět: Re: Tieu- pauza Mon Sep 15, 2008 7:11 pm | |
| takže sem se vrátil sptáky do Isro Důvod: Straaašně se mi po vás stýska | |
|
| |
jeduvtom daaal
Poeet p?íspivku : 60 Age : 33 Location : takovy zapadakov to stejne neznate Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: Tieu- pauza Mon Sep 15, 2008 8:56 pm | |
| heh zas:D no vitej.. jo a nezdes se ze nejsem v guilde.. ma to sve duvody pocitam ze se tam obevim jen ma to hacek.. dokud tam bude maja ani tam nepachnu.. jinak neboj nebotuju k turkum sem taky nesel na to bych se nesnizil.. kdyztak mi napis whisperka si te hodim do friendu | |
|
| |
tieulongnu Admin
| Předmět: Re: Tieu- pauza Tue Sep 16, 2008 8:01 pm | |
| - jeduvtom daaal napsal:
- heh zas:D no vitej.. jo a nezdes se ze nejsem v guilde.. ma to sve duvody pocitam ze se tam obevim jen ma to hacek.. dokud tam bude maja ani tam nepachnu.. jinak neboj nebotuju k turkum sem taky nesel na to bych se nesnizil.. kdyztak mi napis whisperka si te hodim do friendu
Jj.. ale já si nepamatuju tvůj nick druhý .... Slyšel jsem to od Sojiho a Bowmana, že SEAS už tam nepatří, a proč vlastně odešel. ... Ale ten prb. s tebou a jima nevím, každopádně docela mi tam chybíš, protože zčásti sem se vracel, protože asi ty mi chybíš z 75% xD... Tak hold brzo pískneš ... | |
|
| |
jeduvtom daaal
Poeet p?íspivku : 60 Age : 33 Location : takovy zapadakov to stejne neznate Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: Tieu- pauza Wed Sep 17, 2008 12:57 am | |
| no proc seas odesel to by bylo na dlouho... skracene poslal pia do pice tak ho pio kopnul tusim... vic bych to nerozvadel bo kdybych to chtel rozvest 50 radku by mi nestacilo... jo a k tomu nicku sam nwm co tam mam ale prej tam mam velke I misto L | |
|
| |
tieulongnu Admin
| Předmět: Re: Tieu- pauza Wed Sep 17, 2008 1:52 pm | |
| tak ho sem napis abych ti poslal Pm | |
|
| |
bolek_cz
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 25. 02. 08
| Předmět: Re: Tieu- pauza Thu Sep 25, 2008 6:44 pm | |
| je to jedu_d444I_CZ kdyby si ti moc chbel a jeste si na to neprisel | |
|
| |
jeduvtom daaal
| Předmět: Re: Tieu- pauza Thu Sep 25, 2008 7:20 pm | |
| aa bolku ty praseeeeee... pockej az te potkam... kdo ti dovolil prozradit muj top secret nick? | |
|
| |
bolek_cz
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 25. 02. 08
| |
| |
tieulongnu Admin
| Předmět: Re: Tieu- pauza Tue Oct 07, 2008 4:26 pm | |
| - jeduvtom daaal napsal:
- aa bolku ty praseeeeee... pockej az te potkam... kdo ti dovolil prozradit muj top secret nick?
A mě ho neřekneš jo? dyť patřím k tvým nej friendům xD... Teď nějak ale nemohu na silka tak paří za mě kamarad Thrastty xD | |
|
| |
jeduvtom daaal
| Předmět: Re: Tieu- pauza Tue Oct 07, 2008 11:47 pm | |
| ja sam to poradne nevim:D | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tieu- pauza | |
| |
|
| |
| Tieu- pauza | |
|