Guild Czech World official Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum guildy CzechWorld

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ohledne maji!!

Goto down 
+4
KavovarCZ
tieulongnu
pavcik_cz
jeduvtom daaal
8 posters

vyhodit bestkilera z guildy?
 1.ano
 2.ne
Zobrazit výsledek
AutorZpráva
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Poeet p?íspivku : 60
Registration date : 17. 07. 07

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 4:42 pm

No uz me docela stve majovo chovani v guilde proto bych chtel aby jeho postava (Bestkiller) byla vyhozena z guildy je to jedna ze silnejsich postav proto chcu aby se hlasovalo jestli jo nebo ne
1. dost se mi nelibi to nadavani clenum jako ja nebo bolek kdyz mu reknem ze se nam zrovna nelibi to co dela
2.vzal do guildy cloveka 16lvl ktereho uz pata drive vyhodil a tim porusil pravidlo
3.nelibi se mi kdyz nekdo prepise dulezity notice NAPROSTOU blbosti aniz by se zeptal mastera nebo toho kdo psal predchozi notice!!
4. za vyrok "napicu tahle guilda" bych chtel majovi vzkazat TAK CO TADY ESTE DELAS JAK JE TO GUILDA NAPICU PODLE TEBE ???
chtel bych aby kazdy kdo hlasuje sem dal i pisemnou odpoved !!

Naposledy upravil jeduvtom daaal dne Tue Jul 01, 2008 5:54 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 4:44 pm

ja sem hlasoval at leti uz me ty jeho vecne nadavky stylem "jedumrde" restavaj bavit
Návrat nahoru Goto down
pavcik_cz
Uniqueen Hunter
pavcik_cz

Poeet p?íspivku : 46

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 5:04 pm

dal jsem ne, jelikož mi maja nic neudělal a myslím si, že potřebujem být všichni češi spolu,není nás na zeusu tolik, abychom mohli vyhazovat členy a navíc s lvlem 65 Exclamation Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Pein
Anonymní

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 6:51 pm

dal sem jo .. protoze me nastval .. ale omluvil se .. každej to nekdy pokazi Very Happy ... takze to beru z5 Very Happy ... ale at se to neopakuje MAJA....
Návrat nahoru Goto down
tieulongnu
Admin
tieulongnu

Poeet p?íspivku : 91

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 7:30 pm

dávám NE, i když se neumí chovat, takový hráči totiž v každý G byly, prostě baviči, bez nich by guilda nebyla guilda, brzo bysme se rozpadly... :-)

Naposledy upravil tieulongnu dne Tue Jul 01, 2008 7:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://czechworlds.forumczech.com
jeduvtom daaal

jeduvtom daaal

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 7:46 pm

pockat 3 ano 1 ne ale hlasovani je 2:2 toz kdo si ze me dela prdel?
Návrat nahoru Goto down
tieulongnu
Admin
tieulongnu

Poeet p?íspivku : 91

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 7:59 pm

sry překlep Very Happy... jsem dal NE xD.... Sice více moje Ne směřuje k výhozu, ale prsotě v té společnosti se vždy 1takový najde.
Návrat nahoru Goto down
https://czechworlds.forumczech.com
KavovarCZ

KavovarCZ

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 21. 07. 07

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyTue Jul 01, 2008 9:18 pm

dal sem NE a omlouvám se protže sem dal dvakrát NE nevím jak se mi to povedlo ale hlasoval sem dvakrát :-DD jo jinač maja je trochu hloupý a sem tam kecá kraviny... ale mám ho rád a občas umí aj pobavit :-)) aspon jako mě :-DD
Návrat nahoru Goto down
http://www.gothicz.net
Páťa :-)

Páťa :-)

Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 31. 07. 07

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyWed Jul 02, 2008 11:27 am

Cus, dal sem Ne , i kdyz se mi jeho chovani taky nelibi jeto proste jeste dite neumi nic pochopit hlavne to co se snazime vymyslet (napr. join od 35lv) Moc vyuziva toho ze ja jsem Master a on je muj kamos,proto bych chtel aby byl master z5 soji ( ci nekdo jiny)a treba mu zebral vsechny funkce a rekl mu treba, ze si je chovanim nezaslouzi a je v guilde z dobre vule
nwm co dal cya..
Návrat nahoru Goto down
http://www.federalguild.wbs.cz
bolek_cz

bolek_cz

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 25. 02. 08

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyWed Jul 02, 2008 12:35 pm

hehe tak jsem taky hlasoval 2x ale vim jak na to narozdil od kavy Very Happy
dal jsem ne jelikoz maja je muj kamos a to co napsal na zacatku jedu beru ze jsem vetsinou s jeddaalem ale jinak maja se umi chovat uplne normalne a nekdy to rozjede tak ze se s nim zecnem s jeduddaaalem hadat ale jinak stojim pri nem tentokrat znam ho od te doby co prisel na servr kolikrat jsem s nim i expil a ted po mem banu mi parkret pomohl s lvlem atd....takze NE!
Návrat nahoru Goto down
KavovarCZ

KavovarCZ

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 21. 07. 07

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptyFri Jul 04, 2008 7:24 pm

mno a já znám maju aj osobně :-DD jo bolku jinač už vím jak sem to udělal že sem hlasoval dvakrát :-DD jo jinač bych to neměl říkat ale jednou sem aj majovi kupil pivo... vím že je ještě nezletilý... ale lepšíí začít pozdě než nikdy :-DD
Návrat nahoru Goto down
http://www.gothicz.net
BestKillerCZ

BestKillerCZ

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 02. 07. 08

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptySat Jul 05, 2008 6:21 pm

huhaa xD njn to bylo jen vyjíímečněěě že kavoo :-D:-D:-D aaaa ete jednou dekuju co dali NE xD :-))
Návrat nahoru Goto down
Nortik

Nortik

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 18. 07. 07

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! EmptySun Jul 06, 2008 1:55 pm

Heh .. :-)) ja dal "NE" .. takze "NP" .. :-))

Každý čech,dobrý čech !
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ohledne maji!! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ohledne maji!!   Ohledne maji!! Empty

Návrat nahoru Goto down

Ohledne maji!!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guild Czech World official Forum :: Forum :: Novinky-
Přejdi na: