Takže T2000 mě dneska oslovil, jestli se nechcem přidat k nové éře. jménem Fantasy.
V unii by byly založeny Guildy:
FAntasy II, III, IV, V, VI,VII,VIII
zprvne bude jen fantasy a fantasyII a III.
Fantasy bude jen pro lidi 60+, bude to srdce fantasy. Tito hráči s Fantasy II budou Pvlvovat slabší, zúčastní se trader akcí apod... (znáte z časů rebirth unie, že to fakt doopravdy fungovalo!!!).
je to přiležitost fakt lákavá! Už se k nim přidali Ilegal, quraish a vic!! Nebudem jedini, kdo se přidá... Prostě celá unie spolu.
Pokud tedy budete pod 60 jdete do II, pokud tam neni misto jdete niže. Pokud jste slavší, najde vám guildu tedy na vašim lvlu, tam budou vaši vrstevníci. Navc až pekročíte hranici, jdete do lepší.
Její cíl je zbavit se turků (znáte BlackCompany a jejich turky co ownují FW!!!!!! chcete, aby to tak zůstalo?)
navíc, jsou velice přátelští jako ze starý unie, akorát nás kickly kvůli ne-moc aktivním Union Chatu.
pokud se rozpadnou, můžems e zpět vrátit, nic neztratíme, jeden bude GM a pak nás všeci veme zpět.
Funguje to i na jiných serverech, mnoha českých G to udělala a pišní se tím, tak proč my ne?
Přes Union chat se domluvíme popř. Whisper!
není co ztratit a rozhodně je to lákavá nabídka, co se musí zvážit. Já se teda přidávám, neboť nechci, aby Turci panovaly!!
On sám ví, že je to těžké tenhel krok udělat, ale určitě se to vypaltí. Dokonce mi slibuje, že se enrozpadnem. Je to dospělý a ví co dělá. Navíc fantasy už má lvl5 35aktivních lvl70+! a fatnasy II má už lvl3 a to za pár dní jen!
Jen chci dodat, pokud se rozpadnem můžem se během 1dne vrátit, nebo až dají FW tak se vrátíme, není co ztratit.
Navíc jejich disciplinaritu znám a fakt je to čest se tohohle zúčastnit!