tieulongnu Admin
Poeet p?íspivku : 91 Age : 31 Location : Cheb Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: TieuLongNuVn Definitivni konec Fri Apr 04, 2008 11:07 am | |
| Tak lidicky, je to tu, tak jak jsme se obaval. Odchazim ze serveru Zeus. Vim, jak to muze byt pro par lidi bolestne, nebot vam prinasim sami novinky z Unie, v mim zajmu o prospech guildy, ted si to budete muset obstaravat sami, bohuze. Na forum budu chodit a to casto. Vim, ze tu jste paradni kamosi a fakt to boli vas opustit, ale ja musim, jdu na Tiber, kde me poznate pod jmenem: _Barbie_ xD. Pokud ji chcete videt.... Je lvl 69 a ma 70% farmila gap 10 ted asi cca. 3-5... http://www.rev6.com/player.asp?id=31263Opravdu je mi to lito, ze odchazim, protoze jste paradni parta, jedudaaal_Cz, Kava, sojin, lukyn, pavca, morgana,. nortas, dogig, MAJA , besbowman apod... Odesel jsem taky proto, ze na zeusu uz nemam co ztratit, vse je v haji, svuj ucet venuju kvalitnimu hraci se zkusenostma, nebot je to slusna postava, akorat ty veci stoji za prd. Pokud by nebyl zajemce, tak hold daruju penize Guilde... Tod vse, pokud bych se vratil, tak s vami budu kecat skrz maju_cz... P.S. Plsss ty co jsem vypsal at si me ulozi do icq, straasne rad s nimi kecam icq: 310360658 S pozdravem TieuLongNuVn | |
|
Conano Admin
Poeet p?íspivku : 67 Age : 31 Registration date : 11. 08. 07
| Předmět: Re: TieuLongNuVn Definitivni konec Fri Apr 04, 2008 5:36 pm | |
| každého to jednou čeká...sice ted vůbec nechodím do hry..ale znám tě..byl si dobrý člen...měj se dobře na barbie :-) a uží si to na druhém serveru...AHOOJ | |
|
tieulongnu Admin
| Předmět: Re: TieuLongNuVn Definitivni konec Fri Apr 04, 2008 6:12 pm | |
| Sem ale budu porad chodit pravidelne!! | |
|
tieulongnu Admin
| Předmět: Re: TieuLongNuVn Definitivni konec Sun Apr 13, 2008 10:54 pm | |
| | |
|
Sponsored content