| CSRO | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
REX Anonymní
| Předmět: CSRO Tue Feb 26, 2008 3:42 pm | |
| Takze CSRO je Chinese Silkroad a je 100x lepsi ako isro. Preco? Veci z item mallu si mozete kupit za goldy od hracov (zvieratko stoji tak 20M) Ziadny boti Login na prvy pokus Na zaciatku kazdeho degree dostanete SOS zbran na vas lv Kazdych par levelov dostanete exp helpre (100% - 150%) LV 90 cap, 9dg, Rok Mountain Free taxi Ako hrat? Pozrite sa sem Este si musite dat pozor na 1 vec. Mozete mat na PC iba raz SRO, takze ked si nainstalujete CSRO zmaze vam to iSRO, ale viem ako to osrat Pred tym ako nainstalujete CSRO si iSRO niekam skopirujte a vam ho nezmaze No mate tam cely navod... Takze to zhrniem: Stiahnete csro instalacku a media.pk2 Zazalohujte si iSRO Nainstalujete CSRO Do zlozky s CSRO nahrate media.pk2 - AJ preklad Regnete sa podla navodu a hrate Gh0st ma cesku guildu na servery z-dý[»S0Đ] a je Guild Master Ak by ste nieco nevedeli napiste sem alebo mne na ICQ 468-022-825 HAVE FUN |
|
| |
Metal Rex
Poeet p?íspivku : 12 Age : 31 Location : idk Registration date : 20. 10. 07
| Předmět: Re: CSRO Tue Feb 26, 2008 3:45 pm | |
|
Naposledy upravil Metal Rex dne Sat Mar 08, 2008 7:03 pm, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : zmeneny link na preklad) | |
|
| |
Lalin Anonymní
| |
| |
Soji_Cz Guild Master
Poeet p?íspivku : 111 Age : 34 Location : Litvínov Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: CSRO Sat Mar 01, 2008 1:02 pm | |
| hmmm lol ... csro je na p*** ... nvm co na tom vidíte lol .... log-in je jediná výhoda .... pak sou tam fuuurt lagy každej den to vypadne minimálne jednou ... hmm na čechy tam taky jen tak nenarazíte .. a tak podobne ... zkuste si to .. je to jedno .. ja zustavam na isro .... | |
|
| |
Metal Rex
| Předmět: Re: CSRO Sat Mar 01, 2008 4:58 pm | |
| - Soji_Cz napsal:
- hmmm lol ... csro je na p*** ... nvm co na tom vidíte lol .... log-in je jediná výhoda .... pak sou tam fuuurt lagy každej den to vypadne minimálne jednou ... hmm na čechy tam taky jen tak nenarazíte .. a tak podobne ... zkuste si to .. je to jedno .. ja zustavam na isro ....
Ide mi to bez lagov DC som nedostal ani raz Je tam ceska guilda a mame uniu aj s inymi anglicky hovoriacimi Ziadny boti... 90% hracov ISro su Turci... | |
|
| |
SharPp_SvK
Poeet p?íspivku : 51 Age : 31 Location : ZzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZz Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: CSRO Sat Mar 01, 2008 6:19 pm | |
| | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
Poeet p?íspivku : 111 Age : 34 Location : Litvínov Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: CSRO Mon Mar 03, 2008 9:55 am | |
| ehm jak si myslel to že nejsou jak já ?? :_D ... sem asi moc nepobral ... a vite co me je to docela jedno ... ja si zustanu na Zeusu .... jediný co tak maš pravdu že činani sou lepší jak turci ot jo ... ale to je tak všechno :_D | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: CSRO Mon Mar 03, 2008 10:01 am | |
| a ještě neco .... tak za prvé ... na csor se dorozumíš tak s 10% lidí co tam sou (možná ani to ne) a když bys chtel delat neco jako je pvp trady thiefovaní tak proste musíš mít 80+ lvl tak to GL ... hehe ... a za druhý .. ja myslel že tady do je forko Czechworld jak už nazev stranky napovídá ... když nejte na isro v Czechworld na Zeusu tak nvm proč sem davate neco jako je třeba tg na csro :_D ... koho to zajma ???(nic proti sharp :_D ) ... na csro si ji kilneš kdykoli .... ale na isro je to ojedinelá vec ... tam je to neco jako zavod ... (falk je že me to nekdy sere ,ale s tim ic neudělám) ... | |
|
| |
SharPp_SvK
Poeet p?íspivku : 51 Age : 31 Location : ZzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZz Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: CSRO Mon Mar 03, 2008 8:40 pm | |
| no sry ze som len chcel aby luzdia vydeli je to tak moc ??????? a vsak co jak sa to vola ale vsak friendovia su tu ee ??? hmmm ccc soji tam nepotrebujes sa dorozumniet som isiel trade a ked som naberal naklad tak sa len tak pripojily lvl 90 blader,lvl 85,lvl 57 huntry tak neni ocom :S aa naco sa dorozumiet ked je full guild ? aa oni vedia co znamena PLS TAXI/PARTY | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: CSRO Tue Mar 04, 2008 10:18 am | |
| No tak víš co ... jestli to tobě jakože stačí řkat PLSS Taxi / party tak je mi to jedno no ... ale o více věcech se dohadovat nebudu .... jakmile si tam nemám s kym psát tak ej to nuda a neba me to tam ... a konec ... lolec kašlu na to ... tohle je taky nuda .... | |
|
| |
SharPp_SvK
| Předmět: Re: CSRO Tue Mar 04, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
Metal Rex
| Předmět: Re: CSRO Sat Mar 08, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: CSRO Wed Mar 12, 2008 12:13 pm | |
| nvm co tim sleduješ heh ..lol | |
|
| |
hawry Anonymní
| Předmět: Re: CSRO Tue May 18, 2010 10:34 pm | |
| lidičky mám takovej menší error csro sem stahl a nahrál a kdyš dám na start tak mi to načíta normál a pak mi to pořád háže error newím co s tím poradte pls |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: CSRO | |
| |
|
| |
| CSRO | |
|