| Pročištění guildy... | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Soji_Cz Guild Master
Poeet p?íspivku : 111 Age : 34 Location : Litvínov Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Pročištění guildy... Wed Jan 23, 2008 10:31 am | |
| Jo tak protože všichni do guildy taháte kohokoli kdo vám padne pod ruku .... tak sem se rozhod že Join bude mít jen pár lidí a ne všichni ... dale sem si napsal Vaše GP a pokud do 1.unora 2008 nedokážete dát 10gp (tentokrát sem schvalně přidal [příště to bude víc ]) tak prostě letí z guildy.... a kdo se prostě nemuže dostavit na silka z duvodu poruchy pc tak mi napíše na icq nebo at to napíše sem na forko ... to vše ((((zatim)))) | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
Poeet p?íspivku : 111 Age : 34 Location : Litvínov Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Wed Jan 23, 2008 1:23 pm | |
| Jo a od 1.2.2008 se budou přijmat jen lidi s lvlem 30+ ... protože tohle mě fakt nebaví .... takže když tam uvidim někoho novýho a bude mít 30- tak zas letí .. nebudu se ho ptát na nic ... | |
|
| |
Nortik
Poeet p?íspivku : 45 Age : 35 Location : Frydek-Mistek Registration date : 18. 07. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Wed Jan 23, 2008 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Páťa :-)
Poeet p?íspivku : 38 Age : 32 Location : F-M City (Frýdek-Místek) Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Thu Jan 24, 2008 3:46 pm | |
| chudaci low lvly nez daji 30lv by mohli treba do prazdneho FEDERALU | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Thu Jan 24, 2008 5:01 pm | |
| Jak chudasi ?? .... 30lvl je přelomovej lvl ... kdy si už říkáš jestli tě to baví nebo ne ... a proto 30lvl ... když tam takle berete 17lvl (to se dá dát za 1den) tak třeba za 3dny si řekne .. hmm nuda.. zustane v guilde a de založit new postavu ... zas do guildy a zas udělá novou aniž by řek že ta minulá je on a že jimužem vyhodit .... takže at si nestěžujou .... proste 30lvl nebo at si najdou jinou guildu ... | |
|
| |
Patejl
Poeet p?íspivku : 34 Age : 31 Location : Za PC v dedine Sneznica Registration date : 16. 10. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Fri Jan 25, 2008 4:51 pm | |
| J soji ma pravdu... btw mozes vyhodit Patejl_Sk, ten moj 20lv za nu uz nebudem hrat. | |
|
| |
Páťa :-)
Poeet p?íspivku : 38 Age : 32 Location : F-M City (Frýdek-Místek) Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Sat Jan 26, 2008 11:43 am | |
| jojo Lv 30 da za dva tydny i s farmami | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Sun Jan 27, 2008 9:17 pm | |
| no tak když by farmil tak třeba v 16lvl mužem .... ale jako jinak nvm nvm ... | |
|
| |
KavovarCZ
Poeet p?íspivku : 36 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Wed Jan 30, 2008 10:23 am | |
| | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Wed Jan 30, 2008 11:16 am | |
| he ?? .... no nvm zkus mi říct že ve škole neni ani jeden komp kam by mohl zajít na 5minut a napsat to?? .... nebo má kámoše ne?? .... co já vic co dalšího .... | |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Wed Jan 30, 2008 12:42 pm | |
| Jo a to pročištění už neplatí toho 1.2.2008 .... jelikož a protože to s předstihem a s radostí udělal kavovar | |
|
| |
jeduvtom daaal
Poeet p?íspivku : 60 Age : 33 Location : takovy zapadakov to stejne neznate Registration date : 17. 07. 07
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Sun Feb 03, 2008 3:11 am | |
| to mi pripomina oko za oko zub za zub kavo asi vyhodim tveho dykare z guildy:D | |
|
| |
ShArP_Sv Anonymní
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Sun Feb 03, 2008 2:26 pm | |
| |
|
| |
Soji_Cz Guild Master
| Předmět: Re: Pročištění guildy... Sun Feb 03, 2008 3:57 pm | |
| Jo super ... zkus to .... ja taxoval protože sem i ja chtel zkusit davat nuky... takže sem to dělal i kvuli sobe a hlavně je rozdíl expit brachu a nekoho z vas .... totiž když expim nekoho z vas tak doexpim a další jestli ho taky nepudu expit a takle fuurt dokola... ja chci taky expit sebe a hlavne když mě nebaví expení tak se zeptám jesti neuděláme guild akci ....lol vim že to neni nejčasteji ,ale zkus si naexpit 70lvl a pak když už se těšíš že budeš mít za chvili poslední zbran a super skilly tak běž furt nekoho expit ... a tyhle věcy zmizí .. rpotože až nikdo nebude chtit expit (všichni už budou na tvym lvlu tak te to už nebude bavit a zkončíš .... dobrý no ... ja se chci dožít toho že budu mít alespon 76lvl a gap 0 a s tim že budu mít skilly dobře udělaný .... A jestli mi tady budeš vražet to že expim brachu ve chvili kdy mě moc nebavilo expit sebe tak do toho ...hmmm ...Pokračuju ... žadný omezení lvlem by nebylo kdyby si tamkaždej nenatahal hafec postav a hral jen za jednu a pak tam neni misto pro ty se kteryma by se dobře kecalo .. protože je ta guilda přeplnená postavama co tam osu jen tak a překáží tam .... lol .... jo a lidi vyhlašuju konkurz na mastera CW na plnej uvazek .... ted jak sem nějakej čas jenom member tak mi to vyhovuje ... je to super bejt tam jen tak :D .... a alespon dostane šanci nekdo další .... čus čus | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pročištění guildy... | |
| |
|
| |
| Pročištění guildy... | |
|